Glas & Portteknik Östersund | Glas & Portteknik Östersund – Glasmästare, glas, bilglas, garageportar, portar, fönster, dörrar, entréer och lås
Glas och portteknik har ett brett sortiment mot både privatpersoner och företag i olika segment. Hos oss finner du förutom glas, bilglas, garageportar även fönster, dörrar och entrepartier. Östersund & Åre
Glasmästeri, Östersund, Glas och portteknik, Åre, portar
4
home,page,page-id-4,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Prata med nån av oss, vi hjälper dig!

DSC_4044_72

Tomas Runudde
063-5541007

Försäljning och projektledning
tomas.runudde@glasoport.se

DSC_4033_72

Thomas Bäck
063-5541001

VD, Försäljning och projektledning
thomas.back@glasoport.se

Lennart Rahm
063-5541003

Arbetsledare och serviceansvarig
lennart.rahm@glasoport.se

Service

Vårt företag är speciallister inom glas, portar, entréer och dörr/port automatik. Vi ser till att dina portar servas och underhålls enligt Arbetsmiljöverkets direktiv och standard.

Planering, inköp, montage och installation

Funderar du på att byta port eller glas? Vi vill erbjuda de bästa lösningarna för det bästa priset utan att tumma på kvalitén. Med många års erfarenhet och specialkompetens ser vi till att du får en trygg och säker process med bästa möjliga resultat. Vi är oberoende återförsäljare av produkter från de bästa leverantörerna och kan ansvara för allt från planering och inköp till montage och installation.

Företagare/Fastighetsägare – underlätta med serviceavtal

Enligt Arbetsmiljöverkets maskindirektiv (BFS 2011:12) ska alla automatiska entrédörrar, fjärrstyrda portar och handikapphissar servas en gång per år. Glas&Port:s serviceavtal innebär att vi sköter den årliga (återkommande) översynen av entréer, portar, hissar och tillhörande automatik i dina byggnader för att minska antalet driftstörningar och undvika personskador samt öka livslängden på anläggningen.

Ring för mer info 063-100 200 eller journummer 070-628 12 82

Glas

Vare sig du behöver en helt ny entré, nya skyltfönster eller bygga om ditt inglasade uterum så hjälper vi dig. Glasmästarens kompetens – din trygghet!

Entréer & skyltfönster

En ljus och inbjudande entré eller skyltfönster är det första intrycket dina kunder får av dig. Genom att ha en tilldragande entré eller skyltfönster ger du inte bara intrycket av att du är köpbar det skapar även en seriös och modern känsla kring din butik/företag. Hör av dig för en kostnadsfri offert.

Inglasning & Fönsterglas

Spara tusenlappar med rätt glas. Vi hjälper dig att välja rätt glas och fönster till ditt boende. Med rätt fönster får du ett bra U-värde och minskar obehagligt drag. På så sätt sparar du inte bara på kronorna, utan bidrar även till en bättre miljö genom lägre energiförbrukning.

Bilglas

Har olyckan varit framme – känn lugnet. Glas & Port byter bilglas och lagar stenskott på din eller företagets bil. Vi samarbetar med ditt försäkringsbolag och ordnar med skadeanmälan och sköter kontakten med dem så du kan roa dig med annat. Boka tid hos oss, lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen! Det enda du betalar är självrisken.

Kontakta oss direkt på 063-100 200 eller journummer 070-628 12 82

Portar

Vi levererar och installerar portar för både företag och privatpersoner. Vi hjälper er med automatiska dörröppnare för alla typer av fastigheter.

Dörrar & Portar

Glas & Port hjälper dig att välja och installera rätt port eller dörr på ett rätt och säkert sätt. Vi säljer millimeteranpassade produkter för allas behov och smak. Med det senaste inom teknik och design ser vi till att du blir nöjd och stolt över din dörr eller port. Vi erbjuder och monterar tillbehör som motor, fjärrkontroll eller kodlås.

Skyddsgaller

Vi säljer och monterar galler och jalusier till företag och butiksinnehavare. De moderna jalusierna är både praktiska och dekorativa – och praktiska avdelare av din lokal. Gallren minskar effektivt risken för inbrott och skadegörelse.

Dörrautomatik & Fjärrstyrning

Glas&Port har installerat dörrautomatik på alla typer av fastigheter; offentliga byggnader, butiker, hotell, restauranger, sjukhus samt handikappanpassade anläggningar. De produkter vi arbetar med är av högsta kvalitet, med modern design och stora inställningsmöjligheter.

Frågor? ring oss på 063-100 200. Journummer: 070-628 12 82

Bilrutor

bilglas_nytt

Bilglas

Har olyckan varit framme – känn lugnet. Glas & Port byter bilglas och lagar stenskott på din eller företagets bil. Vi samarbetar med ditt försäkringsbolag och ordnar med skadeanmälan och sköter kontakten med dem så du kan roa dig med annat. Boka tid hos oss, lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen! Det enda du betalar är självrisken.

Frågor? ring oss på 063-100 200

Offertförfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Registreringsnummer

Övriga önskemål

Leverantörer

teckentrup_logo (kopia)
torverk_logga_2
logo_sweden_stortext_rgb_HEMSIDA