Bilglas & Stenskott byts & lagas hos oss - Glas & Portteknik Östersund
Hos Glas & Portteknik byter du bilglas, bilruta och lagar stenskott, vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag.
22010
page,page-id-22010,page-template,page-template-page-b-mall,page-template-page-b-mall-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bilglas & stenskott byts och lagas hos oss!

Boka tid idag!

E-posta: info@glas-portteknik.se eller ring: 063-100 200 för Östersund, 0647-261 31 för Åre

Skador på bilglas som ger reflex- och ljusbrytningar är farliga ur trafiksäkerhetssynpunkt, framförallt blir det märkbart vid mörkerkörning. Dessutom är bilrutan idag en del av bilens bärande konstruktion, vilket är en viktig faktor som påverkar trafiksäkerheten.

Vi har samarbete med de flesta försäkringsbolag. Vi ordnar med skadeanmälan och kontakt med ditt försäkringsbolag, du betalar endast självrisken.

60 dagars garanti

Är oturen framme och du får stenskott igen, inom två månader, så får du en ny ruta (eller lagning) utan att betala någon självrisk (gäller privatägda bilar).

Kontakta oss för att boka tid, du kan lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen.

Självriskförsäkring för 269 kr

Försäkringen gäller när du bytt ruta hos oss eller visar upp en oskadad vindruta. Då kan du teckna en försäkring som täcker självrisken, vid skada inom 12 månader, för bara 269 kr.

Vi byter din bilruta med professionalitet, kvalité och service! Välkommen in till vår butik på Chaufförvägen 27 i Odenskog eller ring oss så berättar vi mer.

Bilglas & stenskott byts och lagas hos oss!

Thomas Bäck
070-627 66 66

Försäljning och projektledning
thomas.back@glasoport.se