Glas & Portteknik Östersund - Allt inom Glas: Installation & Service
Glas och portteknik har ett brett sortiment mot både privatpersoner och företag i olika segment. Hos oss finner du förutom glas, bilglas, garageportar även fönster, dörrar och entrepartier. Östersund & Åre
Glasmästeri, Östersund, Glas och portteknik, Åre, portar
22184
page,page-id-22184,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Glas

Vare sig du behöver en ny entré, nya skyltfönster eller bygga om ditt inglasade uterum så hjälper vi dig.

Entréer & skyltfönster

En mäktig och ljus entré eller ett inbjudande skyltfönster ger bestående intryck på dina kunder. Få företag har så stor erfarenhet av att bygga nya entréer eller omvandla befintliga som vi. Kontakta oss för att prata om de oändliga möjligheter som finns.

Inglasning & Fönsterglas

Glas&Port byter ut dina gamla fönster mot nya och funktionella. Vi bygger också allt från enklare inglasade mötesrum och uterum till avancerade vinterträdgårdar. Självklart är vi pålästa inom den tekniken för hur man bäst tar vara på värme och solreflektion.

Bilglas

För fri sikt och en säker färd – se till att bilrutorna är hela. Glas&Port byter bilglas och lagar stenskott på din privata eller företagets bilar. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag, ordnar med skadeanmälan och håller i kontakten med försäkringsbolaget. Boka tid hos oss, lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen! Det enda du betalar är självrisken.

Kontakta oss direkt på 063-100 200.

Gäller även för jour.

Eller maila: Info@glasoport.se

Leverantörer

teckentrup_logo (kopia)
torverk_logga_2
logo_sweden_stortext_rgb_HEMSIDA