Glas & Portteknik Östersund - Allt inom Glas: Installation & Service
Glas och portteknik har ett brett sortiment mot både privatpersoner och företag i olika segment. Hos oss finner du förutom glas, bilglas, garageportar även fönster, dörrar och entrepartier. Östersund & Åre
Glasmästeri, Östersund, Glas och portteknik, Åre, portar
22187
page,page-id-22187,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Portar

Vi levererar och installerar portar för både företag och privatpersoner. Vi hjälper er med automatiska dörröppnare för alla typer av fastigheter.

Dörrar & Portar

Behöver du en modern och klämsäker garageport, industriport eller entrédörr? Vi har måttanpassade portar och dörrar för alla behov. Ska det vara en vik-, takskjut-, vipp- eller slagport? Vilken färg ska dörren ha? Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och erbjuder passande tillbehör som motor, fjärrkontroll eller kodlås.

Skyddsgaller

Vi säljer och monterar galler och jalusier till företag och butiksinnehavare. De moderna jalusierna är både praktiska och dekorativa – och praktiska avdelare av din lokal. Gallren minskar effektivt risken för inbrott och skadegörelse.

Dörrautomatik & Fjärrstyrning

Glas&Port har installerat dörrautomatik på alla typer av fastigheter; offentliga byggnader, butiker, hotell, restauranger, sjukhus samt handikappanpassade anläggningar. De produkter vi arbetar med är av högsta kvalitet, med modern design och stora inställningsmöjligheter.

Frågor? Ring oss på 063-100 200.

Journummer: 063-100 200

Eller maila: Info@glasoport.se

Leverantörer

teckentrup_logo (kopia)
torverk_logga_2
logo_sweden_stortext_rgb_HEMSIDA