Glas & Portteknik Östersund - Allt inom Glas: Installation & Service
Glas och portteknik har ett brett sortiment mot både privatpersoner och företag i olika segment. Hos oss finner du förutom glas, bilglas, garageportar även fönster, dörrar och entrepartier. Östersund & Åre
Glasmästeri, Östersund, Glas och portteknik, Åre, portar
22178
page,page-id-22178,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Service

Vi har djupgående kunskap om glas, portar, entréer, fjärrstyrning och automatik vid ny- och ombyggnation. Är du företagare hjälper vi dig underhålla dina portar, entréer, hissar och tillhörande automatik.

Planering, inköp, montage och installation

Låt oss bidra med vår erfarenhet och specialistkompetens – ta kontakt med oss när det ska byggas om eller byggas nytt. Vi har koll på framtidens produkter inom glas, portar och entréer samt olika typer av fjärrstyrning och automatik. Vi är oberoende återförsäljare av produkter från flera olika leverantörer och kan ansvara för allt från planering och inköp till montage och installation på plats.

Företagare/Fastighetsägare – underlätta med serviceavtal

Automatiska entrédörrar, fjärrstyrda portar och handikapphissar. De måste fungera men går lätt sönder utan regelbunden översyn. Ett serviceavtal med Glas&Port innebär att vi sköter den årliga översynen av entréer, portar, hissar och tillhörande automatik i dina byggnader. Så kan vi tillsammans minimera antalet driftstörningar, öka livslängden på din anläggning och undvika personskador.

Ring för mer info 063-100 200

Eller maila: Info@glasoport.se

Leverantörer

teckentrup_logo (kopia)
torverk_logga_2
logo_sweden_stortext_rgb_HEMSIDA