Glas & Portteknik Östersund - Allt inom Glas: Installation & Service
Glas och portteknik har ett brett sortiment mot både privatpersoner och företag i olika segment. Hos oss finner du förutom glas, bilglas, garageportar även fönster, dörrar och entrepartier. Östersund & Åre
Glasmästeri, Östersund, Glas och portteknik, Åre, portar
22197
page,page-id-22197,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Prata med nån av oss, vi hjälper dig!

Köpa garageportar industriportar Östersund

Thomas Bäck
063-100200

VD, Försäljning och projektledning
thomas.back@glasoport.se

Köpa industriportar Östersund

Lennart Rahm
063-100200

Arbetsledare och serviceansvarig
lennart.rahm@glasoport.se

Service

Vi har djupgående kunskap om glas, portar, entréer, fjärrstyrning och automatik vid ny- och ombyggnation. Är du företagare hjälper vi dig underhålla dina portar, entréer, hissar och tillhörande automatik.

Planering, inköp, montage och installation

Låt oss bidra med vår erfarenhet och specialistkompetens – ta kontakt med oss när det ska byggas om eller byggas nytt. Vi har koll på framtidens produkter inom glas, portar och entréer samt olika typer av fjärrstyrning och automatik. Vi är oberoende återförsäljare av produkter från flera olika leverantörer och kan ansvara för allt från planering och inköp till montage och installation på plats.

Företagare/Fastighetsägare – underlätta med serviceavtal

Automatiska entrédörrar, fjärrstyrda portar och handikapphissar. De måste fungera men går lätt sönder utan regelbunden översyn. Ett serviceavtal med Glas&Port innebär att vi sköter den årliga översynen av entréer, portar, hissar och tillhörande automatik i dina byggnader. Så kan vi tillsammans minimera antalet driftstörningar, öka livslängden på din anläggning och undvika personskador.

Ring för mer info 063-100 200

Eller maila: Info@glasoport.se

Glas

Vare sig du behöver en ny entré, nya skyltfönster eller bygga om ditt inglasade uterum så hjälper vi dig.

Entréer & skyltfönster

En mäktig och ljus entré eller ett inbjudande skyltfönster ger bestående intryck på dina kunder. Få företag har så stor erfarenhet av att bygga nya entréer eller omvandla befintliga som vi. Kontakta oss för att prata om de oändliga möjligheter som finns.

Inglasning & Fönsterglas

Glas&Port byter ut dina gamla fönster mot nya och funktionella. Vi bygger också allt från enklare inglasade mötesrum och uterum till avancerade vinterträdgårdar. Självklart är vi pålästa inom den tekniken för hur man bäst tar vara på värme och solreflektion.

Bilglas

För fri sikt och en säker färd – se till att bilrutorna är hela. Glas&Port byter bilglas och lagar stenskott på din privata eller företagets bilar. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag, ordnar med skadeanmälan och håller i kontakten med försäkringsbolaget. Boka tid hos oss, lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen! Det enda du betalar är självrisken.

Kontakta oss direkt på 063-100 200.

Gäller även för jour.

Eller maila: Info@glasoport.se

Portar

Vi levererar och installerar portar för både företag och privatpersoner. Vi hjälper er med automatiska dörröppnare för alla typer av fastigheter.

Dörrar & Portar

Behöver du en modern och klämsäker garageport, industriport eller entrédörr? Vi har måttanpassade portar och dörrar för alla behov. Ska det vara en vik-, takskjut-, vipp- eller slagport? Vilken färg ska dörren ha? Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och erbjuder passande tillbehör som motor, fjärrkontroll eller kodlås.

Skyddsgaller

Vi säljer och monterar galler och jalusier till företag och butiksinnehavare. De moderna jalusierna är både praktiska och dekorativa – och praktiska avdelare av din lokal. Gallren minskar effektivt risken för inbrott och skadegörelse.

Dörrautomatik & Fjärrstyrning

Glas&Port har installerat dörrautomatik på alla typer av fastigheter; offentliga byggnader, butiker, hotell, restauranger, sjukhus samt handikappanpassade anläggningar. De produkter vi arbetar med är av högsta kvalitet, med modern design och stora inställningsmöjligheter.

Frågor? ring oss på 063-100 200.

Journummer: 063-100 200

Eller maila: Info@glasoport.se

Bilrutor

bilglas2

Bilglas

Har olyckan varit framme – känn lugnet. Glas & Port byter bilglas och lagar stenskott på din eller företagets bil. Vi samarbetar med ditt försäkringsbolag och ordnar med skadeanmälan och sköter kontakten med dem så du kan roa dig med annat. Boka tid hos oss, lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen! Det enda du betalar är självrisken.

Frågor? ring oss på 063-100 200

Offertförfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Registreringsnummer

Övriga önskemålaukt_bilglasmasteri_vekt_konvert

Leverantörer

teckentrup_logo (kopia)
torverk_logga_2
logo_sweden_stortext_rgb_HEMSIDA